Route  |  Contact  |  
Microschade
Diensten

Neem contact op met Microschade Herstel wanneer u een schade heeft. Wij repareren vakkundig de schade. Daarnaast regelen wij tevens de schade met uw verzekeringsmaatschappij zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Tevens beschikken wij over diverse leenauto’s zodat u niet zonder voertuig komt te zitten. Een zorgeloos idee.

Uiteraard kan uw auto ook professioneel worden gepoetst/gepolijst tegen zeer scherpe tarieven!

Microschade herstel verleent de volgende diensten:

Lakbeschadigingen:

Kleine lakbeschadigingen worden snel en vakkundig verholpen. Normaliter gebeurt dit volledig onzichtbaar. Het eindresultaat hangt echter met name af van de staat van het lakwerk. Dit geldt ook voor steenslag.

Ruitservice/glasschade:

Wij repareren en vernieuwen autoruiten van bijna alle merken. We zijn aangesloten bij Glasgarant wat inhoudt dat we samenwerken met (bijna) alle Verzekeringsmaatschappijen. U kunt er gerust op zijn dat wij zorgen voor een zorgeloze afwikkeling met uw verzekering.

Stoelen/banken:

Brandgaten, gescheurde delen, versleten delen, leer of stof...dit alles kan zonder probleem (bijna) volledig worden hersteld.

Velgen:

Velgen worden al snel beschadigd wanneer er eenmaal tegen bv. een stoeprand is gereden. Naast het feit dat de velg is beschadigd bestaat er tevens kans op een beschadiging van de band en corrosievorming van de velg welke de velg volledig kan vernielen. Laat dit vakkundig én tegen een zeer scherp tarief herstellen.

Dashboards:

Beschadigingen aan dashboards komen relatief vaak voor. Denk aan het vervoeren van een groter object in de auto of slijtage door veelvuldig gebruik waardoor er een kans aanwezig is dat het dashboard beschadigd raakt.

Bumpers:

Bijna iedere bumper heeft wel een beschadiging. Veelal denkt men dan direct aan volledig overspuiten en honderden euro's aan kosten. Dit is absoluut niet nodig. Wij herstellen uw bumper als nieuw voor een fractie van de normale kosten.

Vaartuigen:

Tevens repareren/herstellen wij ook het in- en exterieur van uw vaartuig.

 

 

Neem contact op voor een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Webhosting: Yze Webdiensten